Cautare

6612 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 24 05 10 ora 17 30" (8.30 secunde)
Accesul in zona de eveniment se va face vineri incepand cu ora 17:00, urmand ca in celelalte doua zile portile sa se deschida la ora 16:00, concertele fiind programate sa inceapa dupa ora 18:00.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Astazi, in schimb, stirile OZN sunt mentionate numai la evenimente speciale - asa cum s-a intamplat de pilda, recent, cand Pentagonul a confirmat ca a avut un program de milioane de dolari pentru cercetarea OZN.
Interesante de urmarit vor fi stirile noi care vor fi lansate pentru a distrage atentia de la aceste subiecte.
Stirile despre greve, de azi dimineata, au trebuit inlocuite, rapid, pe mici ecrane, cu stirile despre revolutie, inclusiv prin promovarea acestui Teodor Maries, care nu are nicio calitate sa vorbeasca in numele revolutionarilor, el fiind mai mult un soi de administrator al asociatiei "21 decemnbrie".
Stirile care au urmat nu au avut darul de a linisti investitorii, astfel ca pretul s-a depreciat în continuare.
AMOSNEWS -Panorama editorialelor (30 mai) Care sunt problemele la ordinea zilei care ii preocupa pe editorialistii din presa scrisa?
In ultima perioada stirile promovate pe canalele media sunt in totalitate apocaliptice. ... Tin sa mentionez partea pozitiva a realitatii care nu si-a gasit locul in "stirile zilnice" :
Stirile TVR: ... Demolarea arenei din Ghencea va avea loc luna viitoare, au declarat, pentru Stirile TVR, oficialii Federatiei Romane de Fotbal. Noul stadionul va avea o capacitate de 30.500 de locuri, muzeu, hotel si spatii comerciale.
Cei care au tablete le folosesc in special pentru a verifica emailul (81%), pentru a citi stirile (69%), pentru a vedea cum va fi vremea (63%), pentru social networking (62%) si jocuri (60%).
FBI a monitorizat retelele de socializare in ziua alegerilor prezidentiale si legislative din Statele Unite intr-un efort de a depista stirile false promovate de presupusa campania de dezinformare rusa, informeaza site-ul postului CNN, citand mai multi oficiali americani.
Dorina a supervizat stirile TVR, tinea legatura cu cei din televiziune, ii ghida cum sa sune stirile pro-PSD. Cel putin asa o acuza acum oameni din TVR si nu numai.
A stat badea Gigi la masa cu popa si a infulecat si la Observatorul de seara, si la stirile sportive ce au urmat imediat dupa scurtul moment de publicitate, intr-o stire...
Din pacate, multe dintre stirile "negative" au un suport real si destui dintre romanii care au plecat sa-si incerce norocul in Europa se dedau la acte care ne umplu de rusine.
De cate ori vad pe ecran, la TV, capul mort al lui Ceausescu raman tintuita. ... Privind stirile clasice ale mediei traditionale cu doza zilnica de morti intre doua stiri cu fotbalisti de la Nationala, mai vad si oameni vii, despre care, inevitabil, ma intreb cand vor muri.
Conform unui comunicat remis, miercuri, agentiei MEDIAFAX, agenda primei zile de intalniri la Washington a delegatiei conduse de catre primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, contine, incepand cu ora locala 9.00, o intrevedere cu ambasadorul Kurt Volker, directorul Centrului pentru Relatii Transatlantice.
Luni, de la ora 11:00, la fel ca in fiecare zi a saptamanii, Catalin Rosioru va fi la butoanele emisiunii MIEZ DE ZI, dupa care ascultatorii vor fi IN AER cu Dorina Chiriac.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Din 28 martie, de luni pana vineri, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea urmari, pe rand, transmisiunile etapelor judetene din Iasi, Bucuresti (prezentatoare Ema Pendiuc), Craiova, Timis si Cluj. ... Caravana TVR 3 reintra in noua grila duminica, de la ora 16.00.
Din Piata Constitutiei si Piata George Enescu - zonele unde vor sta suporterii Athletic Bilbao si, respectiv, Atletico Madrid -, pentru a-i prelua pe suporteri si a-i duce la Arena Nationala vor circula autobuze intre orele 9.00 si 21.30, la intervale de cinci minute.
google-analytics.com